Zangles

 

Wil jij

  • Met meer volume zingen, die éne hoge noot halen of zonder pijn zingen?
  • Gewoon lekker zingen  en meer leren over jouw stem?
  • Je ontwikkelen op het gebied van liedinterpretatie?

Dat kan!

Ben je ervaren of onervaren, liefhebber van singer/songwriter materiaal, klassieke-, pop-, gospel- of musicalmuziek? Bij mij ben je aan het goede adres voor gedreven en deskundige zangcoaching. Kernwoorden die mijn lessen typeren zijn: ontdekken, focus, oefenen en humor. Zingen is allereerst geweldig is om te doen!

Omdat stemtechniek en anatomie zeker van belang zijn tijdens de zangles, maken we gebruik van inzichten uit Estill Voice Training (EVTS) en Complete Vocal Technique (CVT).

Ik wil zo veel mogelijk uit jouw vocale potentieel te halen en ga daarbij analytisch en probleemgericht te werk. Allereerst  wil ik jouw doel weten. Op die manier staan jouw wensen centraal.

Ik geef les in Utrecht: tijdens alle lessen begeleid ik je op de piano, Je kunt bij mij terecht voor privézanglessen. Lijkt het je gezelliger met zijn tweeën? Dan kies je gewoon voor duozanglessen.

 

Introductieles

Natuurlijk is een introductieles mogelijk! Aan het einde van de introductieles ontvang je van mij een schriftelijke analyse van jouw stemgebruik. Nieuwsgierig? Neem gelijk contact op.

Zie voor meer informatie tarieven.